2011. december 26., hétfő

H742 Három érme NYEREMÉNYAKCIÓ - Jelenlegi ára: 76 Ft

Békés Karácsonyt és Boldog Új Évet Kívánok minden kedves idelátogató vaterásnak!
gardenerTM DECEMBERI NYEREMÉNYAKCIÓJA
1. Vásároljon meg minél több listázott tételt
2011 december 1-31 között azon kedves vásárlóknak akik a legtöbb listázott tételt megnyerik a következő nyereményekben lesz részük, amelyet 2012 január 1 után bármikor levásárolhatnak a futó listázott aukciók közül :
1. helyezés    :     10000 Ft
 2. helyezés     :      5000 Ft 
3-5. helyezés :       1000 Ft
2. Vásároljon minél nagyobb értékben december 1-31 között
2011 december 1-31 között azon kedves vásárlóknak akik a legnagyobb értékben vásárolnak (az összes vásárlás beleszámít az említett időszakban) az alább nyereményekben lesz részük, amelyet 2012 január 1 után bármikor levásárolhatnak a futó listázott aukciók közül :
1. helyezés     :    10000 Ft
2. helyezés     :      5000 Ft
3-5. helyezés :      1000 Ft
A nyeremények nem vonódnak le a 2011 december 31-ig megvásárolt tételek számlázandó összegéből amelyet a vásárló ki kell fizessen. Példa : vásárolt 100 tételt 6500 forintért és első lett, ebben az esetben nem utalok át Önnek 3500 forintot, hanem átutalja a vásárolt áruk ellenértékét amelyre kiállítom a számlát és elküldöm Önnek.  2012 január 1 után a nyeremény  összege levásárolható 1 évig (2012 december 31-ig).
Ön is le tudja ellenőrizni hogy milyen helyezést ért el az általam hagyott visszajelzések alapján. Január elsején mindenkinek hagyok visszajelzést aki december 31-ig vásárolt, így nyomon követhető lesz az Ön számára is hogy kik a nyertesek.
Sok sikert kívánok !
***************************************************
Az aukció leírása
Kép szerinti állapotban  (A képeken az érmék általában nagyobbak mint a valóságban, hogy a tartásfokát meg tudja állapítani. A vonalzó beosztása és az egy forintos érme segít (nincs mindig ott) az érmék valós nagyságát megállapítani. )
A tranzakció lebonyolítása
Postaköltség :  a Magyar Posta (posta. hu) érvényben lévő díjszabása szerint (sok tétel vásárlása esetén általában annál olcsóbban).
Ajánlott küldemény postaköltsége :   400 Ft (320 Ft+ 80 Ft ÁFA),  sima küldemény (pár olcsó tétel esetén választható) : 200 Ft (ÁFÁS árak). Több egyesével listázott érme vásárlása  esetén a postaköltség változatlan marad. (pl. 100 érmét is 400 forintért postázok).
Postázás :  Átalában  a hét első három napján postázom a küldeményeket (hétfő, kedd és szerda).  A tételeket szívesen összevárom és egy küldeményben  postázom. Sokat lehet spórolni a postaköltségen ha hosszabb ideig gyűlnek a postázandó tételek. A küldeményt az átutalt összeg megérkezése után küldöm. Szinte minden érmét buborékos borítékban küldök nagy részét külön csomagolva. Ne kérje hogy érméket küldjek postakész borítékban, az érmék biztonságos csomagolására nem felel meg, nem arra tervezte a posta.
Fizetés : Banki átutalás, személyes átvétel esetén készpénzzel is lehet fizetni. Vaterán kívűl nem értékesítek, ha keres egy érmét és megvan akkor azt felteszem az Ön részére zárt aukcióra az előre megbeszélt fix áron. KÉREM hogy ne utaljon át semmilyen összeget az Ön által készített összesítés szerint, ha még volt közben, vagy van élő licitje. Nem fog egyezni az enyémmel. Kérje az összesítőt és elküldöm, leellenőrzi és ha pontosak az adatok akkor az általam küldött összesítő szerint utalja át a végösszeget. Részösszeget ne utaljon át. Köszönöm.
Átvétel :  POSTAI ÚTON (személyes átvétel is lehetséges)
Garancia :  1-2 darabos tételek esetén visszavásárlási garancia az átvételtől számítva 2 héten belül(nem érvényes a 'lot' és 'bulk' típusú tételekre). Minden esetleges problémára nagy figyelmet fordítok és igyekszem gyorsan, megfelelően kezelni. Ha bármi gond előfordul kérem jelezze e-mailben.
Kapcsolattartás :  email-ben. Nem használok mobil telefont csak elutazáskor ezért nem ér el mobil telefonon. A vatera által megadott szám a regisztrációhoz volt szükséges, viszont nem használom csak ritkán. Adódó probléma esetén ha szükséges felhívom.
Kérdésére szívesen válaszolok.
Jó licitálást kívánok! : -)
LISTÁZOTT TÉTELEK


Jelenlegi ára: 76 Ft

Az aukció vége: 2011-12-23 19:34
. H742 Három érme NYEREMÉNYAKCIÓ - Jelenlegi ára: 76 Ft

Fontos