2011. december 28., szerda

1Ft-ról Swarovski kristály 925 ezüst fülbevaló NMÁ - Jelenlegi ára: 201 Ft


Minden termékünk Magyarországon bevizsgált 925ös finomságú ezüstből készül!
Minden termékünk egyedi darab! 7 napos visszavásárlási garanciával!
Az ékszereket nagykereskedelmi áron forgalmazzuk, igény esetén cégünk áfás számlát állít ki a vásárlásról!
A termék akár a vásárlás napján azonnal átvehető Budapesten üzletünkben!
Swarovski kristályos 925-ös finomságú sterling ezüstből készült beszúrós fülbevaló
Mérete:
Díszített rész mérete 5 * 3 mm
Súlya: 0. 5 gramm
Swarovski
Ezüstékszerekkel és ezekbe ragasztott swarovski kristályokkal dolgozunk. A swarovski gyár értékesíti az általa gyártott kristályokat és a cég külön engedélyével egyes hazai és külföldi gyártók, azt felhasználhatják.    Az általunk forgalmazott swarovski kristállyal díszített ezüstékszerekben nem szerepel a márkabolt által használatos és védett hattyú embléma. Ez teszi nekünk lehetővé, hogy a drága alapanyag és kristályok ellenére ékszereinket olcsóbban kínáljuk, mint a márkabolt.
A kristályokat ragasztásos módszerrel helyezik el az ékszerekben. A swarovski kristályokkal díszített ékszerek nem érintkezhetnek vízzel, parfümmel és különböző vegyi anyagokkal, mint például hajfesték, krémek stb., mert ezek nagyon lerövidítik az ékszer élettartamát. A kristályok alatt a ragasztó elszíneződik és a kötőanyag, amibe a kristályok vannak ágyazva elszíneződik, porózussá válik és elszemcsésedik.
Az ékszerekre vonatkozó garanciát ebben az esetben nem tudjuk érvényesíteni! Az ékszereket meg tudjuk javítani, amelynek költségei a vásárlót terhelik. A mindennapos használat során, mikor az ékszerek kisebb vagy nagyobb mértékben észrevétlenül nekiütődnek valamilyen felületnek a kövek kieshetnek az ékszerből, amennyiben a felületen nem keletkezik maradandó fizikai sérülés, ezt lehetőség szerint a garanciális javítás keretein belül pótoljuk
Fizetési lehetőségek:
- Banki átutalás
- Banki befizetés közvetlenül a számlánkra (Cib bankban a pénztárnál befizeti az összeget a megadott számlaszámra)
- Rózsaszín postai csekkel feladja az összeget címünkre (ezt bármely postán megteheti)
- Készpénzes vagy bankkártyás fizetés személyes átvétel esetén üzletünkben (minden hétköznap átvehető a termék, akár a vásárlás napján is)
-Utánvét kizárólag 5 pozitívval rendelkező felhasználóknak
Garanciális feltételek:
-Átvételtől számított 7 napon belül visszaküldheti a terméket, ha az minőségileg nem megfelelő az Ön számára. Ha a mérete nem megfelelő, akkor a terméket sajnos nem áll módunkba visszavenni, mivel a termékleírásba minden adatot feltüntetünk. Kérjük licitálás előtt figyelmesen olvassa el a Vatera szabályzatát.
Magyar Nemesfémvizsgáló és Hitelesítő Intézet ellenőrzi az összes nálunk forgalmazott ékszert. Minden ékszer 92, 5%-ban tartalmaz ezüstöt, és 7, 5%-ban egyéb ötvözetet. A termékek Magyarországon fémjelzett ezüst ékszerek, melyről igény esetén áfás számlát állítunk ki.
 Bármilyen kérdése van, kérem írjon, mindenre 24 órán belül válaszolunk!                /F92/



Jelenlegi ára: 201 Ft

Az aukció vége: 2011-12-24 20:45
. 1Ft-ról Swarovski kristály 925 ezüst fülbevaló NMÁ - Jelenlegi ára: 201 Ft

Fontos