2011. október 14., péntek

NIKON D3100 + 18-55 + 55-300 - Jelenlegi ára: 165 000 Ft


Eladó 2011. június 28-án vásárolt Nikon D3100 Kit, teljesen új, vásárlástól számított 3 év garanciával.
eredeti ara 199. 000 Ft.
ajándék volt, de költözés miatt most az eladás mellett döntöttünk.
A meglepően egyszerűen használható D3100 az igazi családi megoldás a gyönyörű fényképek készítésére. Legyen szó családi portréról vagy az ide-oda futkározó csöppségek éles megörökítéséről, az Útmutató mód bárkit rövid idő alatt megtanít arra, hogyan kell szép képeket készíteni. A D-videó funkció használatával teljes HD-felbontású videókat készíthet, valamint éjjel-nappal kiváló minőségben megörökítheti a történéseket. A Nikon továbbfejlesztett EXPEED 2 képfeldolgozó rendszere a kiváló élességű, élénk képek készítése érdekében a lehető legjobban kihasználja a 14, 2 megapixeles CMOS-képérzékelő lehetőségeit. Az SLR fényképezőgépek között hihetetlenül könnyűnek számító D3100 lehetővé teszi a csodálatos családi képek készítését bármilyen körülmények között.
14. 2 megapixel DX-formátumú CMOS-képérzékelő
EXPEED 2: Továbbfejlesztett képfeldolgozó egység
High ISO (100-3200) light sensitivity - kiterjeszthető 12800 -ig
GUIDE (útmutató) mód: gyors és egyszerűen használható beépített súgó.
D-Movie: full HD (1920 x 1080) videó felvétel
A 14, 2 megapixeles, DX-formátumú CMOS-képérzékelő élethű, élénk, alacsony zajszintű és finom átmenetekkel büszkélkedő képeket készít.
Az EXPEED 2 képfeldolgozó motor nagy érzékenységet, továbbfejlesztett videorögzítést és kiváló képminőséget kínál.
Nagy ISO (100– 3200) érzékenység – egészen 12 800 értékig: automatikus ISO-beállítási lehetőséggel rendelkezik, valamint manuálisan beállítható egészen ISO 12 800 értékig a Hi2 beállítás használatával. A rövidebb záridő használhatósága jelentősen csökkenti a képek elmosódásának kockázatát, amikor gyorsan mozgó témát fényképez, vagy gyenge fényben készít felvételeket.
ÚTMUTATÓ mód: gyors és egyszerűen használható beépített súgó. Megkérdezi a készíteni kívánt kép tulajdonságait, körülményeit, majd a lehető legjobb eredmény elérése érdekében automatikusan elvégzi a megfelelő beállításokat. A kijelzőn megjelenített mintaképen bemutatja, hogy a javasolt beállítások alkalmazásával milyen lesz a rögzített fénykép.
D-videó – teljes HD felbontású (1920 x 1080) videók: gyönyörű, teljes HD-felbontású videók hanggal. A fényképezőgép nagyméretű képérzékelője és nagy ISO érzékenysége kivételes képminőséget biztosít. A NIKKOR objektívek használata lehetővé teszi a moziszerű effektusok alkalmazását, valamint a videóknak a fényképezőgéppel elvégezhető egyszerű szerkesztését: a jelenetek törlését és a kívánt képkockák állóképként történő mentését.
Élő nézet és Fényképezési helyzetfelismerő rendszer: leegyszerűsítik a képek komponálását az LCD-monitoron. Az Automatikus program választó a témának és helyzetnek megfelelően kiválasztja a legjobb üzemmódot, a folyamatos szervo AF (AF-F) mód pedig a témán tartja az élességet anélkül, hogy meg kellene nyomnia a kioldógombot.
A nagyméretű, 7, 5 cm-es (3 hüvelykes), nagy felbontású LCD-monitorról könnyedén leolvashatók a fontos információk, valamint élvezetessé teszi a fényképek és videók megtekintését és szerkesztését.
A borotvaéles, 11 pontos automatikus élességállítási rendszer gyors és pontos automatikus élességállításra képes a kép teljes területén. A négy AF mező mód, közöttük a 3D követés AF, éles felvételeket garantál még akkor is, ha téma nem a kép középpontjában van, illetve ha gyorsan vagy kiszámíthatatlanul mozog.
Az Aktív D-Lighting funkció a kiváló képek és a természetes kontraszt biztosítása érdekében automatikusan megőrzi a csúcsfényes és árnyékos területek részleteit.
A Picture Control funkció segítségével már a felvételkészítés előtt egyedivé teheti képeinek megjelenését és hangulatát. Hat beállítás közül választhat: általános, élénk, semleges, monokróm, portré és tájkép.
A bővített beépített retusálás menü használatával még a fényképezőgépben szerkesztheti és javíthatja képeit, videóit. A funkció egy sor effektust kínál, például vörösszemhatás-korrekció, gyors retusálás és szűrőeffektusok.
Kettős beépített porosodáscsökkentő rendszer: A képérzékelő-tisztító és a levegő áramlás vezérlő rendszer megakadályozza, hogy a por leülepedjen a fényképezőgép képérzékelőjére, ennek köszönhetően tiszta, foltmentes képeket készíthet.
Pehelykönnyű váz és kiváló ergonómia: a biztos fogás lehetővé teszi a fényképezőgép kényelmes kézbentartását. A gyakran használt funkciók, például az Élő nézet, a D-videó és a zárkioldás számára létrehozott külön vezérlők használatával öröm a gép működtetése.
Termék átvétele:
- XII. kerület Moszkva tértől 15 percre buszvégállomásnál
Kérlek csak akkor licitálj, ha valóban szándékodban áll megvásárolni a terméket.



Jelenlegi ára: 165 000 Ft

Az aukció vége: 2011-10-12 11:01
. NIKON D3100 + 18-55 + 55-300 - Jelenlegi ára: 165 000 Ft

Fontos