2011. november 11., péntek

Ősz New Yorkban (Richard Gere) (eredeti) - Jelenlegi ára: 4 100 Ft

Vadonat új, celofános DVD. Külföldi kiadás,  magyar szinkronnal.
Joglejárat miatt már nem kapható Magyarországon.
A szállítási költség a hatályos postai díjszabás szerint 390. -Ft. Utánvételes küldésre nincs lehetőség. Kérlek vedd ezt figyelembe licited megtételekor.
Amennyiben 3 terméket vásárolsz nálam a postaköltség 50%-át átvállalom, 4 terméktől én állom a postaköltséget!!!! Kérlek, olvassd el az ismerj+ oldalamat.
Will élvezi az agglegényéletet. Imád főzni, imádja az éttermet, melynek tulajdonosa, és legfőképpen, imádja a nőket. Egy ideig. De mindig új szeretőt keres. Javíthatatlan cinikus, és alkalmatlan a hűségre. Aztán egy este az egyik asztalnál megpillant egy ismerős arcot: egy fiatal lányban régi szerelmét véli felismerni.
Nem véletlenül.  Charlotte anyja sok évvel ezelőtt az ő szerelme volt. E találkozással Will számára újrakezdődik a fiatalság. Még egyszer, utoljára igazán szerelmes lesz, de a sors úgy akarja, hogy szembenézzen vele: számára lejárt a szerelem ideje...
A két nagyszerű színész, Winona Ryder és Richard Gere a világ legszebb városában játszódó, gyönyörű történetet kelt életre.


Jelenlegi ára: 4 100 Ft

Az aukció vége: 2011-11-08 16:21
. Ősz New Yorkban (Richard Gere) (eredeti) - Jelenlegi ára: 4 100 Ft

Fontos