2011. szeptember 30., péntek

Colonix Belső Tisztító Program 15 ezer forintért - Jelenlegi ára: 13 000 Ft


A Colonix Program a következőket nyújtja Önnek:
A Colonix Belső Tisztító Program három termékből áll, melyek több irányból segítik elő az ideális egészség és életerő elérését:
1
A Colonix Béltisztító egy rost kiegészítő, amely gyógynövényi rostok segítségével tisztítja meg a vastagbelet az összegyűlt lerakódásoktól és megelőzi az újabb lerakódások képződését. AColonix béltisztító folyamatos használata biztosítja, hogy az emésztőrendszerben ne halmozódjanak fel a nyálkás képződmények, a mérgek és a salakanyagok. Segít tisztán tartani a vastagbelet, és elősegíti a bélsár szabad és hatékony mozgását. A rost továbbá segít egészséges állapotban tartani a bélflórát, valamint magába szívja a mérgeket azáltal, hogy a belekben egy szivacsos, zselés "masszát" képez. Amint ez a massza megduzzad az elfogyasztott víz mennyiségétől, lebontja és eltávolítja a mérgező salakanyagokat a vastagbél redőiből és kitüremkedéseiből. A tiszta vastagbél meggátolja, hogy a káros baktériumok és élősködők elszaporodjanak az ember bélrendszerében.
2
A Paranil anti-parazita táplálék-kiegészítő méregteleníti a májat és segít eltávolítani a káros élősködőket, köztük a bélparazitákat és petéiket a vastagbélből és a szervezet más részeiből. Gyógynövények kombinációit már évezredek óta sikeresen használják az élősködők elpusztítására és eltávolítására. A Paranil 18 kiváló minőségű növény hatékony kombinációja, melyeket hagyományosan élősködők, azok petéinek és kikelt lárváinak a szervezetből történő eltávolítására használtak. Hatásos, mégis biztonságos, a felnőtt szervezetet nem terheli meg. (Gyermekeknek a Paranil Jr. készítményt ajánljuk! )
3
A KleriTea méregtelenítő és rendszeres székletet biztosító gyógytea. Hashajtó hatást fejt ki a belekre, s eközben előmozdítja a méregtelenítési folyamatot. Az idegrendszerre nyugtató hatással van, ami ideális itallá teszi lefekvés előtt. Koffeint nem tartalmaz.
697g a csomag


Jelenlegi ára: 13 000 Ft

Az aukció vége: 2011-09-27 12:08
. Colonix Belső Tisztító Program 15 ezer forintért - Jelenlegi ára: 13 000 Ft

Fontos